Ne demek?

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, ötümsüz esir koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde anlayışlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Başkaca, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, akla yatkın şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, vesair yangın kapıları üzere bina eminği tasavvurının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, kızdırmae dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna aldatmaınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 set birlik kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması önemli taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir korku simultane kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak bünyeda olmalıdır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yüzırabıta firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar uygun kapı kolu kabilinden olur.

Yangın kapısı nite Yangın çıkış kapısı istanbul bakım kuruluşlmalıdır? Yangın bapları metodik hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın emeklevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının yakın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin her hâlde olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının arama edilmesini muhtevaerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye yaraşır yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page